عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به تعطیلی هفت ماهه این ستاد گفت: به رغم وعده های رئیس جمهور و معاون اول وی که ریاست ستاد را بر عهده دارد هنوز جلسات ستاد برگزار نشد و ستاد عملا تعطیل است.
عزت الله یوسفیان ملا نماینده آمل و لاریجان د رمجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار داد در مورد علت برگزار نشدن جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: این را باید از آقایانی که جلسه تشکیل نمی دهند پرسید به هر حال باید مشکلاتی در درون و یا برون دولت باشد که جلسات ستاد را برگزار نمی کنند.
وی با بیان اینکه ستاد مذکور طبق فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری و دستور ایشان تشکیل شده افزود: اما برگزار نکردن جلسات آن هم دراین مدت طولانی قابل قبول نیست و به هر حال باید فکری برای آن کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه اگر آقایان قصد تعطیلی ستاد را دارند باید به مقام معظم رهبری اعلام کنند و دلایل خود را بیاورند، گفت: متاسفانه کسانی که باید جلسات ستاد را برگزار کنند دلایل برگزار نکردن این جلسات را نگفتند و ما هم نمی توانیم برداشت های شخصی خود را از علت برگزار نشدن این جلسات بیان کنیم زیرا ممکن است تعبیر و تفسیرهای متفاوت بوجود بیاید.
یوسفیان ملا با اشاره به موضوعات مهمی که می توانست در جلسات ستاد مطرح شود اما به دلیل برگزار نشدن آن به معضل تبدیل شد گفت: مسائل بسیار عمده ای مانند موضوع معوقات بانکی وجود داشته و دارد که با تشکیل نشدن جلسات ستاد تبدیل به احکام بی رویه و ورشکستگی بانک ها شد و عده ای از بدهکاران بانکی به راحتی توانستند بر اساس تصمیمات قانونی اموال دولت را چپاول کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا لاریجانی از برگزار نشدن هفت ماه جلسه ستاد مطلع است گفت: آقای لاریجانی در خصوص برگزاری جلسات تنها فرد تصمیم گیرنده نیست و جلسات ستاد هم به دستور ایشان تشکیل نمی شود بلکه مسئولیت و ریاست آن با معاون اول رئیس جمهور است.
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد : مقر ستاد مذکور د رمجلس قرار ندارد تا آقای لاریجانی بخواهد آن را فعال کند.مقر در نهاد ریاست جمهوری است و جلسات باید با هماهنگی آنها برگزار شود.
یوسفیان ملا با اشاره به جلسه روسای کمیسیون های تخصصی مجلس با رئیس جمهور در زمستان سال گذشته گفت: در آن جلسه فرصتی فراهم شد و اینجانب با رئیس جمهور در خصوص ستاد صحبت کردم که وی قول داد جلسات به زودی تشکیل شود.
وی افزود: در روزهای پایانی سال گذشته و در هنگام بررسی استیضاح سه وزیر در صحن مجلس اینجانب از آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در خصوص دلایل برگزار نشدن جلسات ستاد سوال کردم که وی هم قول داد تا جلسات ستاد از سر گرفته شود اما هنوز جلسه ای برگزار نشد.
عضو ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی افزود: اینکه چرا ب رغم وعده های رئیس جمهور و رئیس محترم این ستاد هنوز جلسه ای تشکیل نشد ما هم متوجه نشدیم.
ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بنا به ضرورت مبارزه با فساد و پیرو صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) در در دهم اردیبهشت ماه ۱۳۸۰، تشکیل شد.
جلسات این ستاد با حضور معاونین اول سه قوه، وزرا، نمایندگان مجلس و رؤسای دستگاههای نظارتی سه قوه تشکیل می شود و از جمله اهداف آن اطلاع رسانی مصوبات و پیگیری اجرای آنها و شناسایی و سالمسازی گلوگاههای فسادخیز نظام اداری و اقتصادی کشور و ایجاد شفافیت و ارتقای نظارت در آنها تؤام با تسهیل فضای کسب و کار و برقراری زمینههای امنیت اقتصادی و رشد و توسعه اقتصاد، می باشد .
ستاد مذکور از سوم مهر ۹۶ تا کنون جلسه ای برگزار نکرد.
در حالیکه جلسات ستاد از زمان تشکیل هر دو هفته یکبار تشکیل می شد در سال گذشته تنها چهار جلسه آن برگزار شد.
ریاست این ستاد با معاون اول رئیس جمهور است.