آقای دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو روز گذشته در واکنش عجولانه ای نسبت به نشست خبری دیده بان شفافیت و عدالت ادعاهایی مطرح کردند که در این رابطه نکاتی قابل طرح است:
۱- تهدید منتقدین به زندان و داغ و درفش شایسته مدیران دولت اقای روحانی نیست. جدا از آنکه مدیر اجرایی دولت چگونه می تواند این تهدیدات را عملی کند؟ منتقدین البته آمادگی دارند در دادگاه پاسخگو باشند.
۲- آقای دیناروند خوب است یک مصداق از سهم خواهی ها، امتیاز گرفتن ها و سوء استفاده از بزنگاهها جهت رسیدن به اهدافرا اعلام نمایند، شاید ماهیت اعضای دیدهبان برای مردم روشن شود!
۳- اگر جناب آقای دیناروند ترسی ندارد به دیده بان اجازه دهد فایل صوتی جلسه ۳٫۵ ساعته خود با اعضای کارگروه درمان و دارو دیده بان در بهمن ماه سال گذشته منتشر کند تا دیده بان معذوریت اخلاقی برای انتشار آن نداشته باشد.
۴- آن دسته از دعاوی آقای دیناروند که ادبیات کارشناسی دارد در موقع خود توضیح داده می شود.
روابط عمومی سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت