منو

81714194-70085821

مشکلاتی که بانک ها برای تولید ایجاد می کنند، بزرگترین گلایه رئیس اتاق بازرگانی از وضعیت فعلی تولید کشور بود. جلال پور از دادستانی کل کشور خواسته است تا فکری به حال جریمه های دیرکرد بانک ها شود.

در همین حال، معاون وزیر صنعت نیز خبر داده است که ۲۵ درصد واحدهای صنعتی که بانک ها به تملک درآورده اند، تعطیل هستند.وی در نشست هیات نمایندگان اتاق تهران به بیان برخی از مشکلات تولید پرداخت. مشکلاتی که غالبا در محور بانکداری بودند و از دادستانی درخواست کرد تا به این مشکلات رسیدگی کند. به گزارش فارس، قرار بود دادستان کل کشور مهمان ویژه دوازدهمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران باشد که به دلیل جلسه فوق العاده، حضور وی به جلسه دیگری موکول شد.جلال پور  با بیان اینکه دادستان کل کشور می تواند مطالبه گر گلایه‌‌های فعالان بخش خصوصی باشد،  گفت: «در حال حاضر بانک ها، جریمه های دیرکرد و مبالغی را از فعالان اقتصادی طلب می کنند که به هیچ عنوان قانونی نیست و نباید اتفاق بیفتد ولی این اقدامات صورت می گیرد و با توجه به عضویت دادستان کل کشور در شورای پول و اعتبار، باید به این مسائل پرداخته شود و اجازه داده نشود که شرایط سخت امروز برای فعالان اقتصادی بخش غیر دولتی سخت تر شود.»وی با تاکید بر اینکه امروز بخشی از اقداماتی که بانک ها  علیه بخش خصوصی انجام می‌دهند غیر قانونی است اضافه کرد: در کنار آن فساد اداری نیز در فضای ادارات کشور حاکم است که این موارد در واقع باید از سوی دادستان کل کشور مورد پیگیری قرار گیرد.در همین حال، معاون وزیر صنعت نیز در اظهار نظری جالب عنوان کرد که ۲۵ درصد واحدهای صنعتی تملک شده توسط بانک ها تعطیل شده اند. به گزارش ایسنا، علی یزدانی، مدیرعامل سازمان صنایع و شهرک های صنعتی ایران گفت: از ۱۰۹۹ واحد دارای پروانه بهره برداری در نواحی و شهرک های صنعتی که توسط بانک های عامل تملک شده اند ۲۵ درصد به طور کامل تعطیل و ۷۵ درصد آنها عموماً زیر ظرفیت مشغول به فعالیت هستند.

منبع: خراسان

didebanSH

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0