رئیس کل پیشین سازمان امور مالیاتی با انتقاد از فقدان شفافیت در بخشی از نظام اقتصادی، افزود: تا زمانی که نظام مالی و پولی کشور شفاف نشود، وضعیت تولید در کشور بهبود نمی یابد.
علی عسکری روز سه شنبه در صبحانه کاری فعالان بازار سرمایه با موضوع «اقتصاد مقاومتی و نقش نهادهای مالی» در محل کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران، به ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: از وظایف بازار سرمایه، تکامل مالی و متنوع سازی در روش های تامین مالی است.
این فعال بازار سرمایه افزود: در صورت ایجاد نشدن تنوع مالی در اقتصاد، امکان جذب منابع مالی جدید وجود نخواهد داشت.
وی بر لزوم ترجیح بخش تولید به سایر بخش های اقتصادی تاکید کرد و ادامه داد: بخش مصرف در کشور ما به حدی فربه است که بخش تولید را تحت تاثیر قرار داده است.
این فعال بازار سرمایه با بیان اینکه نظام بانکی کشور غیرشفاف عمل می کند، اضافه کرد: نظام عرضه و توزیع نیز در کشور ما شفاف نیست و سبب افزایش هزینه های تمام شده می شود.
عسکری با بیان اینکه روش های تامین مالی در کشور را باید گسترده تر کنیم، ادامه داد: باید هزینههای تامین مالی را کاهش دهیم؛ اگر بازار سرمایه نتواند با استفاه از ابزارهایی که دارد هزینه های تامین مالی را کاهش دهد وظیفه خود را انجام نداده است.
رئیس کل پیشین سازمان امور مالیاتی ادامه داد: خوداتکایی به این معنی بستن درهای کشور نیست بلکه باید حلقههای ارزش آفرینی را در کشور ایجاد کنیم تا امنیت اقتصادی شکل بگیرد.
منبع: کسب و کار