منو

رییس دیده بان شفافیت و عدالت از تشکیل جلسه این نهاد مردمی برای بررسی موضوع ویلای مصادره‌ای سرلشکر فیروز آبادی و بررسی نامه جنبش عدالت خواه برای موضع گیری در چند روز آینده خبر داد و گفت: نامه جنبش عدالتخواه دانشجویی به دادستان تهران در مورد ویلای مصادره‌ای که سرلشکر فیروز آبادی در ساکن است و حاضر به تخیله آن نیست در رسانه‌ها انعکاس زیادی پیدا کرده است.

توکلی: دیده بان شفافیت تا چند روز آینده در مورد ویلای فیروزآبادی موضع گیری خواهد کرد/ از اقدام عدالت طلبانه دانشجویان تشکر می‌کنم

در همین زمینه احمدی توکلی رییس دیده بان شفافیت و عدالت در گفتگو با فردا از تشکیل جلسه این نهاد مردمی برای بررسی این موضوع و تصویب بررسی نامه جنبش عدالت خواه در هیئت مدیره دیده بان شفافیت برای موضع گیری در چند روز آینده خبر داد.

توکلی در پاسخ به این سوال که چرا دیده بان شفافیت در قبال نامه جنبش عدالتخواه دانشجویی سکوت کرده است، گفت: « ما سکوت نکرده ایم و امروز در هیئت مدیره دیده بان تصویب شد، این نامه بررسی و ابعاد آن مشخص شود تا دیده بان در چند روز آینده در مورد ویلای مصادره ای که آقای فیروز آبادی در آن ساکن است اعلام نظر کند»

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از این اقدامات عدالت طلبانه دانشجویان تشکر می کینم، گفت: « من هیچ وقت در قبال این فساد ها سکوت نکردم و در دهه هفتاد که استفاده از اموال مصادره ای در حال رایج شدن بود، اعتراض کردم و برایم جناح بندی ها هم مهم نبودند و چه از جناح راست مثل ناطق نوری و هاشمی و چه اصلاح طلبان مثل خاتمی اعتراض کرده‌ام و اگر همان زمان همه اعتراض می کردند، این اتفاق نمی‌افتاد»

وی در مورد اینکه آیا دیده بان شفافیت به استفاده مسئولان از اموال مصادره ای به صورت تخصصی و گسترده ورود خواهد کرد یا نه؟ هم گفت: « این کار زمان زیادی لازم دارد و ابعاد گسترده ای دارد، اما شاید دیده بان ورود کند اما در حال حاضر الویت ما مسئله آقای فیروز آبادی است تا این مسئله را بررسی  و اعلام نظر کنیم».

 

توضیحات احمد توکلی در پی مصاحبه با فردانیوز

امروز گفتگویی کوتاه از احمد توکلی، رئیس هیئت‌مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت در خروجی سایت فردانیوز با عنوان «دیده بان شفافیت تا چند روز آینده در مورد ویلای فیروزآبادی موضع گیری خواهد کرد/ از اقدام عدالت طلبانه دانشجویان تشکر می‌کنم» منتشر شده بود که با توجه به نوع تنظیم خبرنگار، توضیحاتی لازم است.

من به یاد ندارم که برادر ارجمند آقای ناطق نوری هیچ‌گاه در خانه مصادره‌ای زندگی کرده باشد؛ ضمن مصاحبه، خبرنگار محترم اشاره داشتند به مطلب کوتاهی که پس از انتقال منزل آقای ناطق نوری از خیابان فخرآباد در مرکز شهر به فرمانیه در رسالت منتشرشده و عنوان آن «رحلت موقت» بود.

ظاهراً خبرنگار محترم می‌خواست یادآوری کند که تو که فعال بودی، چرا حالا سکوت کرده‌ای؟

آن مطلب، انتقادی بود از جناب ناطق نوری؛ برای کوچیدن به شمال شهر و در آن زمان همه گمان کردند که نویسنده مطلب من هستم و من هم تکذیب نکردم ولی برادر ارجمندم مهندس سید مرتضی نبوی آن را نوشته بود.

اینجا هم من در قبال گفته خبرنگار اشاره کردم که من در رقابت با مرحوم آقای هاشمی و آقای خاتمی، محور تبلیغاتم عدالت‌طلبی بود و هیچ‌گاه سکوت نکرده‌ام؛ اما خبر به‌گونه‌ای تنظیم‌شده که گویا من گفته‌ام آقایان ناطق نوری، خاتمی و مرحوم هاشمی در خانه مصادره می‌نشستند که چنین چیزی نبوده است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *