منو

مهر تایید210 نمایندگان مجلس بر قانونی بودن حسابهای قوه قضائیه

۲۱۰ نفر از نمایندگان در بیانیه ای اعلام کردند حساب سپرده مورد مناقشه به نام قوه قضائیه، از جهات مجوزهای شرعی و قانونی دارای ایراد نیست.
به گزارش میزان ، احمد امیرآبادی فراهانی در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه، ۷ دی ماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه ۲۱۰ نفر از نمایندگان را درخصوص موضوعات مطرح شده درباره حساب های قوه قضائیه قرائت کرد که بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ما جمعی از نمایندگان ملت به نمایندگی از طرف امضاکنندگان این بیانیه درخصوص حساب های قوه قضائیه با توجه به اینکه حل مشکلات اصلی مردم در گروه همکاری صادقانه قوای سه گانه است، از ریاست محترم قوه قضائیه درخصوص شبهات مطرح شده جویا شدیم. ایشان همه اسناد و مدارک مربوط به حساب ها را در اختیار ما قرار داده و ما به دقت آنها را بررسی کردیم و برایمان روشن شد که حساب سپرده مورد مناقشه به نام قوه قضائیه است و از جهات مجوزهای شرعی و قانونی دارای ایراد نمی باشد.
طی جلساتی که با ریاست محترم قوه قضائیه داشتیم، همه سوالاتی که در ذهن نمایندگان بود را با صراحت با ایشان در میان گذاشتیم و ایشان نیز با سعه صدر و با صرف فرصت کافی به این سوالات پاسخ دادند و ما بهترین روش را همین گفت وگوهای صریح و منصفانه مسئولان با یکدیگر می دانیم.
نظرات رئیس محترم قوه قضائیه درخصوص مجلس و جایگاه آن و همکاری صمیمانه با قوه مقننه را همسو را نظرات حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب مبنی بر در رأس امور بودن مجلس، دریافت نمودیم.
بار دیگر تاکید می کنیم که امروز مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم مشکل اصلی کشور می باشد و مسئولان نظام در قوای سه گانه باید با اتحاد و همدلی و بدور از حاشیه سازی ها و مجادله های بی حاصل سیاسی به دنبال حل مشکلات مردم باشند.
بر این اساس هرگونه اقدامی که به همکاری قوا سه گانه آسیب برساند را از بین بردن فرصت خدمت به مردم می دانیم.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0