منو

تقدیر توکلی از تدبیر روحانی

دکتر احمد توکلی رئیس سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت در کانال تلگرامی خود از بیانیه رئیس جمهور تشکر کرد. در متن دکتر توکلی امده است: « دولت در مجموع تا الان موفق بوده است. به ویژه بیانیه ی رئیس جمهور محترم نکات مثبت و امیدآفرین زیادی دارد. به جنبه هایی از آن اشاره می کنم:

۱- خطر این قبیل رفتارهای آزمندانه را برای خدشه دار کردن رابطه ی ملّت و حاکمیت حتّی وقتی همه گیر نیست به درستی تأکید کرده است.

۲- استقبال از حساسیت مردم و رسانه ها و دفاع از شفاف سازی.

۳- الزا م همه مدیران و مسوولان قوای سه گانه به شفاف سازی همه تصمیمات

۴- موظف کردن همه دستگاهها به شفاف سازی “تمام حقوق و مزایای دریافتی کلیه مقامات کشوری و لشگری”و تعیین حداکثر و حداقل و تخلف شناختن تجاوز از این حدود.

۵- اعلام تصمیم برای ساماندهی “نظام شفافیت اطلاعات “تا مردم که ولی نعمتند از امور آگاه باشند و با نصیحت به مسوولان سلامت واستحکام نظام را تضمین کنند.

۶- هر گونه افزایش دریافتی جز با تصویب شورای حقوق و دستمزد ممنوع است.

۷- تصمیم به تقدیم لایحه ای که مشکلات قانونی موجود را برطرف سازد.

ماشاالله با یک نهی از منکر جمعی بدون هزینه و برانگیختن اینهمه توجه و تعهد؟!قدر وظیفه واجب الهی و عقلانی امر به معروف و نهی از منکر نسبت به حاکمان شفافیت و آزادی رسانه ها را بیشتر بدانیم. شمارش رؤوس مثبت بیانیه رییس محترم جمهور به معنای فقدان ضعف قابل نقد در آن نیست، آن را به وقت دیگری وا می گذارم. این ایراد که چرا رئیس قوه مجریه برای مدیران قوای دیگر و مسئولان لشکری تعیین تکلیف میکند، با دستوری که رهبری صادر فرموده اند لااقل موقتا تا لایحه جامعی که وعده داده شده است، تقدیم مجلس و تعیین تکلیف شود، چندان مسموع نیست. بیان رهبر دغدغه مند در این باره، تمامی دستگاهای حکومت، از جمله دفتر رهبری را در بر میگیرد. ملاحظه بفرمایید: کلیه دستگاه ها موظفند نسبت به پرداخت های غیرمتعارف حساسیت نشان دهند و قاطعانه با موارد تخلف برخورد کنند. دفتر هم موظف است ضوابط مصوب دولت را در مجموعه های وابسته به خود مورد توجه و امعان نظر قرار دهد.» حالا موقع عمل است.»

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0