منو

IMG11353048

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت : سهم مبارزه با قاچاق کالا در پیاده سازی و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی بسیار جدی است.

جعفر قادری در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: حمایت از تولید داخلی یکی از مولفه های اساسی اقتصاد مقاومتی است و می طلبد همگان به این مهم توجهی جدی داشته باشند.

وی همچنین بر لزوم مبارزه جدی با قاچاق کالا به جهت حمایت از تولید داخلی تاکید کرد و اظهار داشت: کالاهای بی کیفیت یا کالاهای که در شرایط نابرابر در خارج از کشور تولید و به جهت قبضه بازار و ضربه به تولید داخلی وارد کشور می شوند باید مبارزه جدی صورت گیرد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: مبارزه جدی با پدیده قاچاق بطور قطع و یقین نقش مهمی در رونق تولید داخلی، سرمایه گذاری، اشتغال، رشد شاخص های کلان اقتصادی و رفاه عمومی جامعه دارد.

وی افزود: وقتی از کانال های مختلف کالاهای خارجی بدون کنترل های کیفی، بدون داشتن حداقل های لازم بدون اینکه محتویات و مشخصات کالا مشخص باشد وارد بازارشود بطور حتم تولید کنندگان داخلی نمی توانند با تولید کنندگان خارجی رقابت کنند.

قادری تصریح کرد: مبارزه جدی با قاچاق کالا یکی از مباحث جدی در کشور است بنابراین گمرکات کشور باید مجهز به اسکنر های کانتینری باشند و به شیوه های مختلف از طریق سیستم های الکترونیک باید جلوی قاچاق کالا گرفته شود واز طرفی مرزهای متعددی که هم اکنون در کار قاچاق کالا دخالت دارند باید کنترل و مراقبت بیشتر صورت گیرد.

وی ادامه داد: ریشه فساد و بستر هرگونه سوء استفاده از سوی فرصت طلبان در گمرکات کشور باید خشکانده شود تامردم دیگر شاهد قاچاق بی رویه کالا از مبادی رسمی کشور نباشند. حساسیت کشورهای که امروزه تولیداتشان قابلیت رقابت با تولیدات جهانی را دارد نسبت به قاچاق کالا بسیار بالا است.

قادری از تدوین و اجرای برنامه “کنترل های الکترونیکی ” از سوی گمرک جمهوری اسلامی خبر داد و افزود:با اجرای صحیح این برنامه می توان چشم انداز روشنی برای مبارزه با پدیده قاچاق کالا در جامعه متصور بود.

وی همچنین با اشاره به این جمله که “به وسیله دستگاههای اسکنر می توان جلوی قاچاق کانتینری کالا را در کشور مسدود کرد، اذعان داشت: متاسفانه قاچاق کالا بیشتر بصورت کانتینری از مبادی رسمی کشور صورت می گیرد.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به مغایرت آمار صادرات کالا از کشورهای مبدا با آمار وارده از گمرکات کشور اشاره کرد و گفت: این مسئله از ورود قاچاق بی رویه کالا از کانال های رسمی حکایت دارد البته ناگفته نماند قاچاق کالا از کانال های غیر رسمی مانند بنادر و بازارچه های مرزی هم صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: اگر اراده جدی برای مبارزه با پدیده قاچاق در کشور وجود داشته باشد می توان به راحتی این پدیده مخرب را کنترل کرد البته نباید از این نکته غافل شد که قاچاق خود بزرگترین فساد در اقتصاد است و قاچاق کالا منشاء فسادهای دیگری است.

قادری در ادامه یادآور شد : پدیده مخرب قاچاق کالا جدا از ضرر های کلانی که به تولید، تجارت قانونی و سرمایه گذاری می زند در بدنه دستگاههای دولتی موجب رانت و رشوه می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

didebanSH

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0