منو

official corruption

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بن مایه فساد را قدرت عنوان کرد و گفت:فسادی که در حوزه اقتصادی می بینیم ریشه در قدرت دارد.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بن مایه فساد را قدرت عنوان کرد و گفت:فسادی که در حوزه اقتصادی می بینیم ریشه در قدرت دارد.  ابوالحسن فیروز آبادی گفت: فساد به عنوان عاملی چند وجهی از ماهیت ذاتی مخفی بودن برخوردار است.  وی اظهار داشت: با توجه به ماهیت فساد و ویژگی های آن می طلبد نمایندگانی از سازمان های دولتی به طور متوالی دور هم جمع شوند و درباره مصادیق فساد با یکدیگر گفت و گو کنند.

فیروز آبادی بیان داشت: فساد وجوه متعددی دارد که شامل سیاسی، اقتصادی ،اداری و قضایی است و ریشه مشترک آن مبتنی بر فریبکاری، حقه بازی ،تظاهر و ریاکاری است .

وی با بیان اینکه از زمانی که جامعه بشری ایجاد شده، جامعه برای ثبات خود نیاز به تشکیل حکومت دارد و آن زمان است که با فساد مواجه می شویم، گفت: فساد ریشه در سیستم ها دارد و سیستمی بدون فساد نداریم. برای اداره قدرت نیاز به تدبیر است.

وی با اشاره به آمار سازمان شفافیت جهانی گفت: براساس آمارهای سال ۲۰۰۶ میلادی ۱۰درصد مردم جهان رشوه می گیرند.

فیروزآبادی آمارهای ارائه شده از سوی سازمان های جهانی در خصوص فساد را در ایران نامطلوب عنوان کرد و گفت: در سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ میلادی رتبه ایران به لحاظ فساد از ۷۸ به ۱۴۴ رسیده که خیلی نگران کننده است.

وی تاکید کرد، برای مبارزه با فساد نیاز به اقدام ملی داریم و باید حرکتی جدی در کشور شروع شود.

فیروز آبادی معتقد است: به موضوع فساد نباید فقط به عنوان مبارزه نگاه کنیم بلکه باید به سلامت بیاندیشیم، برای مبارزه با فساد نیاز به اندیشه سلامت داریم.

وی با اشاره به حکمرانی خوب گفت: در حکمرانی خوب باید به بحث پیشگیری، پاسخگویی به مردم، شفافیت، مشارکت مردمی ، آموزش مردم و سیاستگذاری مناسب بیاندیشیم.

وی با اشاره به اهمیت فناوری در کاهش فساد گفت: در معماری سازمانی، فناوری مداخله مستقیم دارد زیرا می تواند در اصلاح فرایندها نقش مهمی داشته باشد. معماری سازمان ها تحت تاثیر فناوری قرار می گیرد.

به گفته فیروز آبادی، در بازسازی سازمان ها فناوری نقش مهمی دارد زیرا ساختار سازمان را بازسازی می کند.

وی درباره فرآیند اداری در کشور ، توضیح داد: متاسفانه فرایند اداری در کشور بیش از یک تا دو دهه است که مورد استفاده قرار می گیرد. وزارت کار دولت یازدهم استفاده از فناوری را در فرایندهای اداری شروع کرده است.

وی تاکید کرد: بدون استفاده از آی سی تی(فناوری اطلاعات و ارتباطات) نمی توانیم از شفافیت اداری برخوردار شویم.

فیروزآبادی گفت: وزارت کار دارای پنج سازمان قدرتمند است که حتی برخی از این زیر مجموعه ها نظیر سازمان تامین اجتماعی به دلیل آنکه چندین میلیون را تحت پوشش دارد از اهمیت بالاتری برخوردار است.

وی رتبه فساد اداری را در ایران حدود ۱۰۶ عنوان کرد و گفت: فساد اداری با استفاده نکردن از فناوری اطلاعات و ارتباطات رابطه مستقیم دارد.

وی اظهار داشت: فرایند استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در شستا (شرکت های سازمان تامین اجتماعی) بسیار مناسب بوده است. همچنین استفاده از این فناوری در سازمان تامین اجتماعی انجام شده و در سازمان بازنشستگی شروع شده است.

وی یادآور شد: تا زمانی که بانک اطلاعاتی در اختیار نداشته باشیم نمی توانیم با فساد مبارزه کنیم.در نظام اداری باید یک نظام اطلاعاتی شکل بگیرد زیرا تا زمانی که این امر محقق نشود نمی توانیم بگوییم صاحب سلامت شده ایم.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: با کارهایی که در دولت تدبیر و امید انجام شده در شرایط کنونی بهتر از سه سال پیش هستیم .تا پیش از دولت یازدهم بانک های اطلاعاتی بیمه ای استانی به تهران وصل نبود.

فیروز آبادی ادامه داد: به طور مثال تعداد دفترچه های بیمه از جمعیت کشور بیشتر بود زیرا برخی از افراد دارای چندین دفترچه بیمه بودند هرچند که این موضوع را نمی توان از مصادیق فساد عنوان کرد .

وی همچنین بیان داشت: در خصوص موضوع هدفمندی یارانه ها باید بانک اطلاعاتی دقیقی داشته باشیم تا بتوان درست تصمیم گیری کرد .می توان با دقت پایین در این حوزه عمل کرد اما خطا باید کمتر از یک در ۱۰هزار کاهش یابد.

وی گفت: همه کارهای یاد شده برای این است که مردم به نظام اعتماد سیاسی داشته باشند.

وی فساد را مانع توسعه اقتصادی عنوان کرد و گفت: سرمایه گذاری در کشور در شفافیت می تواند انجام شود.نظام اطلاعاتی پر قدرت و صحیح لازمه هر گونه توسعه اقتصادی در کشور است.

وی نظام احراز هویت را در ایران فقط شناسنامه و یا کارت ملی عنوان کرد و گفت: باید این نظام اصلاح شود .

وی در خصوص تجارت دارو بیان داشت: به دنبال سامانه ای هستیم تا بتواینم صرفه جویی کلان در این حوزه انجام دهیم و در صورتی که اجرا شود سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی خواهد شد.

وی تاکید کرد: در صورتی که نظام سلامت و نظام بیمه ای در تکمیل اطلاعات با یکدیگر متعامل شوند می توانیم صرفه جویی عددهای بزرگی را به انجام برسانیم.

وی در خصوص صندوق بیمه بیکاری گفت: تاکنون تراز این صندوق منفی بود اما با کارهایی که در دولت یازدهم انجام شده است در سال ۱۳۹۴ توانستیم تراز صندوق را مثبت و ۲۰۰میلیارد تومان صرفه جویی کنیم.

منبع: تابناک

didebanSH

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0