منو

انتشار این مطلب به معنای تأیید آن از سوی سمن نیست و سمن تنها منعکس کننده آن بوده است

در نامه­ جمعی از کارکنان بازنشسته پالایشگاه­ عنوان شده است: هنگام واگذاری سهام ترجیحی به شاغلین و بازنشستگان نام این افراد از قلم افتاده که به گفته خودشان، این امر عمدی بوده است.

پس از گذشت دو سال از صدور بخشنامه خصوصی­سازی این افراد با گمان اینکه در حقشان اجحاف شده است به پیگیری موضوع می پردازند. و موضوع را با ارسال شکایات خود به ریاست جمهوری و مجلس و دیگر ارگانهای مرتبط دنبال می کنند. طی بررسی های صورت گرفته مشخص شد که تعداد این بازنشستگان ۳۰۰ نفر بوده و همگی از سهام عدالت استفاده کرده اند.

این در حالیست که در ماده ۵ تبصره ۲ بخشنامه ارسالی وزارت امور اقتصادی و دارایی آمده است: “آن دسته از بازنشستگان بنگاه مورد واگذاری که پیش از این سهام عدالت دریافت نکرده باشند، می توانند با رعایت تبصره ماده(۲) این آیین نامه از سهام ترجیحی بنگاه… برخوردار شوند”. و در تبصره دیگری از همین آیین نامه آمده است: “استفاده هم زمان از مزایای سهام عدالت و سهام ترجیحی مجاز نیست و … درصورت تمایل به برخورداری از سهام ترجیحی، می بایستی ابتدا سهام عدالت در یافتی را مسترد نمود” . رئیس سازمان خصوصی سازی برای شفاف سازی موضوع پاسخی به مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران می دهد وبه به ماده های فوق اشاره می نماید. در انتهای نامه هم عنوان می شود؛ به دلیل درخواستهای متعدد گزارشی برای تصمیم گیری درخصوص واگذاری سهام از محل مانده سهام ترجیحی به مراجع ذیصلاح ارائه شد. پس از ارسال این گزارش طی نامه هایی که از سوی مدیرمالی شرکت پالایش نفت تبریز و وزیر محترم نفت ارسال شد بر حق مسلم این افراد تأکیدگردید و بنا شد این موضوع مجدداً مورد بررسی قرار گیرد. برای مثال می توا ن به نامه ای که وزیر نفت ،جناب آقای زنگنه ، به وزیر امور اقتصادی ،جناب آقای طیب نیا، نوشته اند اشاره کرد که قسمتهایی از آن بدین شرح است:

“با توجه به اینکه برخی از کارکنان شاغل و بازنشستگان نفت شرکت پالایش نفت واگذار شده به دلایل گوناگون از جمله عدم اطلاع رسانی مناسب و همچنین انتقال به سایر شرکتهای تابعه صنعت نفت قبل از شروع ثبت نام متقاضیان سهام ترجیحی، موفق به تهیه درخواست کتبی و ثبت نام به صورت جمعی نشده اند … دستور فرمایید موضوع تخصیص سهام ترجیحی به اینگونه کارکنان، ترجیحاً از محل باقیمانده سهام ترجیحی سایر شرکتهای پالایش نفت که مراحل واگذاری آنها به پایان نرسیده است به روش مندرج در مفاد مواد (۷) و (۱۳) تصویب نامه شماره ….به شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل۴۴ قانون اساسی در جلسه شورای اخیرالذکر مطرح و از نتیجه این وزارت را مطلع نمایید.”

مورد فوق در جلسه شورای عالی اصل ۴۴ به تصویب رسید که بدین شرح ابلاغ شد:

واگذاری سهام ترجیحی به کلیه کارکنان شاغل و بازنشسته که در زمان فروش سهام بنگاه مشمول واگذاری، واجد شرایط دریافت سهام ترجیحی بوده¬اند ولی از مزایای آن در مقطع مذکور برخوردار نشده¬اند، از محل مانده سهام ترجیحی جذب نشده بنگاه مورد واگذاری با رعایت سقف حداکثر ۵ درصد و با رعایت سایر مفاد این آیین¬نامه مجاز است.”

با ابلاغ تصویب نامه مذکور، موضوع نحوه واگذاری سهام ترجیحی به افراد واجد شرایط باقیمانده به شرکت پالایش نفت تبریز ارسال گردید، تا در اسرع وقت بر اساس تقاضای آنان، مقدمات تعیین و تصویب قیمت پایه سهام واگذاری فراهم گردد.

پس از مشخص شدن قیمت پایه ،طبق نامه ارسالی این بازنشستگان، آقای پوری حسینی ،رئیس خصوصی سازی ،در جواب نامه وزیر نفت،آقای زنگنه، اینگونه عنوان کرده است که: سهام ۱۴۰۲ ریال،که به عنوان پایه مشخص شده بود، موجود نمی باشد ولی اگر بازنشستگان پالایشگاه تبریز تمایل داشته باشند به قسمت ۸۵۸۳ ریال در اختیار آنان گذاشته شود.

حال سؤال این افراد این است اگر سهام به مبلغ ۱۴۰۲ ریال موجود نیست چگونه رئیس خصوصی سازی قصد فروش سهام ۸۵۸۳ ریال را دارند در حالیکه قیمت کنونی بورس حدود ۳۵۰۰ ریال است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0